Snowpark Info

Iso-Syöte Snowparkin käytännön infoa

Iso-Syöte Snowpark

Reilusti toista kilometriä pitkä Iso-Syöte SnowPark on ehdottomasti suomen monipuolisin freestyleparkki. Läpi kauden muuttuva parkki tarjoaa käyttäjälleen valikoiman mielikuvituksellisia suorituspaikkoja. Parkin kolme linjaa takaavat sen ettei samaa runia tarvitse päivän aikana kahdesti laskea.

Parkin kolmesta eritasoisesta linjasta löytyy obstaakkeleita laskettavaksi viikon tarpeiksi. Linjat on suunniteltu niin että yhteen runiin pystyy keräämään mahdollisimman suuren määrän hittejä, jotka vaativat suunnilleen samaa taitotasoa. Toisaalta laskun voi myös ideoida hyppimään linjasta toiseen ilman vaaratilanteita. Helpoimman linjan boxit ja pressit ovat sekä seuraava askel Iso-Syötteen MiniStreetissä alkuun päässeille junnuille, että tarjoavat hauskaa tekemistä kokeneemmille.

Iso-Syöte SnowParkissa on aina esillä herkullinen kattaus reilejä, pressejä ja hyppyreitä. Kauden aikana bonkit, lumilaatikot, wallridet, cornerit ja muut vermeet lisäävät valikoimaa. Valmista ei talven aikana tule, vaan muutoksia ja muokkauksia tehdään jatkuvasti.

Iso-Syöte Jibpark

Iso-Syötteen JibPark on ainutlaatuinen konsepti suomessa. Se on hakenut muotoaan kaudesta 2011 ja tulee olemaan kaudella 2014-2015 parempi kuin koskaan! Jibin perimmäinen idea on tarjota laskijoille skeitti / scoottiparkin tyylinen leikkikenttä, jossa suorituspaikkojen koko ei kuumota. Konsepti haastaa laskijan pistämään kaiken teknisen osaamisensa peliin. Iso-Syötteen JibParkissa ei Send 'em Big-meininki jyllää, vaan myös isot pojat kilpailevat taituruudella. Jibbi sopiikin mainiosti kaikentasoisille freestyle harrastajille.
JibParkin Set Up koostuu lähinnä reileistä, presseistä, dirt hyndistä ja bonkeista. Se sijaitsee Iso-Syöte SnowParkin vieressä, mahdollistaen kahden eri parkin yhdistämisen samalle runille.

Oman mielikuvituksen käyttö on JibParkissa pääasiassa! Jos koet tarvitsevasi avitusta ideointiin, parkkitiimi suosittelee SnowDicen testaamista. Kilpailuhenkiset ja pelikaverin tarpeessa olevat ovat ehdottoman tervetulleita nykäisemään SnowParkin jäbiä hihasta!

Tupla-ankkuri Iso-Syöte SnowParkin vieressä takaa sujuvan ja nopean kierron. Porukka hajoaa mukavasti kolmeen eri parkkiin sekä SnowParkin eri linjoille, jolloin vuoroaan ei tarvitse kauaa odotella. Parkin valaistus on uusittu kaudelle 2012-2013, eivätkä varjot tuota ongelmaa pimeimpänäkään päivänä.

iso-Syöte MiniStreet

Viime kauden uutuus Iso-Syöte Ministreet on mahtava paikka tutustua freestylen maailmaan. Tuttu ympäristö tukee oppimista ja auttaa jännityksessä. MiniStreetin suorituspaikat on tehty pienemmiksi versioiksi Iso-Syöte SnowParkin vastaavista. Ne on varustettu rauhallisilla alastuloilla ja isoilla turvaväleillä. Matalissa päälle laskettavissa presseissä pääsee kokemaan lumesta poikkeavalla materiaalilla liukumisen tunteen. Pieni hyppyri on täydellinen ensimmäisten ilmojen saamiseen ja pyöritysten sekä gräbien perusteiden oppimiseen. Iso-Syöte MiniStreet tarjoaa kaikenikäisille rennon paikan oppia ja kehittää freestylekykyjä lajista huolimatta. Iso-Syöte MiniStreetistä on helppo myöhemmin siirtyä laskemaan Iso-Syöte SnowParkin sinistä linjaa.

"Smart Style"

Kaikissa Iso-Syötteen freestylerinteissä urheilijoiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. SnowParkin, JibParkin ja MiniStreetin päivittäinen huolto tehdään ensin rinnekoneella ja sen jälkeen käsin. Parkkitiimiläiset tarkistavat suorituspaikat ja viimeistelevät ne joka ilta rinteiden sulkemisen jälkeen tai aamulla ennen niiden avaamista. Huippusesongin ollessa kuumimmillaan parkkitiimiläiset löytää sheippaamasta paikkoja myös kesken päivää. Aamuisin hyppyrien flätit verkotetaan jottei kenenkään tarvitsisi huolehtia ländeihin eksyneistä kanssalaskijoista. Pitkässä Iso-Syöte SnowParkissa avoimuuteen on kiinnitetty huomiota. Maapohjilla ja ympäröivän alueen muokkauksella ollaan pyritty siihen että parkissa näkisi mahdollisimman pitkälle ja hyvin eikä blindspotteja olisi.