Snowpark uutiset

Ansaitsiko Mark voiton?

Takana upea penkkiurheiluviikonloppu (toivottavasti ehditte mäkeenkin), jossa suomalaisittain oli aihetta sekä iloon, että harmistukseen. MM kisat meni nappiin Roopen ja Merikan tuodessa läjän mitaleita kotiin. X gameseissa ei käynyt niin hyvin, Ennin runit eivät menneet ihan putkeen ja Peetu ei päässyt edes starttaamaan slopeastyleä, onneksi mies kuitenkin kunnossa!

Iso-Syöte SnowParkin jengin viikonlopun odotetuin hetki oli ehdottomasti Slopen finaali eilen sunnuntaina. Tämän hetken kovimmat ukot kamppailivat toisiaan vastaan erittäin viihdyttävässä finaalissa. Oli hauskaa että Peetun tilalle mukaan pääsi vain 17-vuotias Nikolas Baden. Torsteinille olisimme ehdottomasti suoneet ländätyn runin, ukon sipuli ei millään kestänyt vikan hyndän ländiä. Vaikka Sage Kotsenburg ei suurin suosikkimme olekaan, olisi myös ollut kiinnostavaa nähdä minkälaiset pisteet ukko olisi "mielikuvituksellisesta" runista onnistuessaan saanut.

Mitalit jaettiiin seuraavasti:

Kultaa: Mark McMorris

Hopeaa: Ståle Sandbech

Pronssia: Sven Thorgren

Tuloksista on kuitenkin hauska käydä pientä jälkipeliä; mitä olette mieltä, menikö voitto oikeeseen osoitteeseen? SnowParkin jengi olisi nostanut Stålen korkeimmalle sijalle, mutta näillä mennään. Tässä klipissä runit vierekkäin vertailuun. Halutessasi voit katsoa Markin ja Stålen runit kokonaisuudessaan tässä:

Markin runi

Stålen runi