Snowpark uutiset

IS TOUR FIILIKSET

IS TOUR FIILIKSET

Lauantaina 17.1.2015 jamiteltiin Iso-Syöte SnowParkissa kauden tokat IS Tourit. Parkkikansan iloksi lauantaiaamuna  avattiin SnowParkista toinen kolmasosa eli nyt parkkia auki 2/3! JEAH! Ja kun pakkasia on nyt ollut hyvin ja parkkiin on saatu lumetettua vielä vähän lisää lunta, huomenna päästäänkin aloittamaan SnowParkin yläosan raksailut.

IS Tourissa palkitaan joka kerta kolme joka sarjan kovinta laskijaa. Sarjathan siis on Tytöt sekä pojilla Over all lauta ja Over all suksi -sarjat. Palkinnoista pitää huolen Iso-Syöte SnowParkin yhteistyökumppanit, joita tällä kaudella ovat Dumle, PepsiMax, Rip Curl, Line, Rine, K2, Burton sekä Nitro Snowboards. Iso käsi sponsoreillemme! Tuotepalkintojen lisäksi sarjan ykköselle lähtee 300 IS Tour pistettä, kakkoselle 200 ja kolmoselle 100 pistettä. Lisäksi joka jameissa palkitaan yksi onnekas Best Trick By Black Eye Lens -tuotepalkinnoin. Tsekkaahan tarkemmat infot IS Tourista tästä!

Iso kiitos kaikille lauantain IS Touriin osallistuneille laskijoille! Onnea voittajille!

Tulokset 17.1.2015

Tytöt

  1. Emma Patja (300p)
  2. Elisa Marjamaa (200p)
  3. Katariina Tennilä (100p)

Over all suksi

  1. Anton Pajukoski (300p)
  2. Verneri Pekkarinen (200p)
  3. Anton Lehtisaari (100p)

Over all lauta

  1. Aleksi Nevakivi (300p)
  2. Sami Kallo (200p)
  3. Eemeli Iinatti (100p)

Best Trick By Black Eye Lens

           Aleksi Nevakivi

Niinhän se on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siispä loppuun fiiliksiä lauantailta Häggmanin Nikon ikuistamina!

Ja Dumle maistuu aina! ;)