Snowpark uutiset

IS Tour went wild!!

IS Tour went wild!!

Pääsiäislomat saatiin nautti AIVAN ÄLYTTÖMÄN hyvästä parkista ja löytyipä tunturista pyydaakin sitä kaipaaville. Parkkitiimi laittoi reilusti lisää rautaa suomen pisimpään SnowParkkiin pääsiäistä edeltävällä viikolla. Mukavasti laskukansaa löysikin viikonloppuna tiensä Iso-Syötteelle, oli siistiä katsoa kun rinteessä riitti erittäin taitavia laskijoita sekä suksilla että laudalla, niin tuttuja naamoja kuin uutta porukkaakin. 

Iso-Syöte SnowParkin yhteistyökumppani Rodeo Snowboardingin Park Raid jengi oli myös tunturissa pääsiäisen vietossa. Pojilta tulossa Syöte-edittiä myöhemmin keväällä, sillä aikaa makupaloja voi katsella muista keskuksista täältä: vimeo.com/rodeosnow

Lauantaina skabailtiin IS Tourin kauden toiseksi viimeinen osakilpailu jossa teemana GOES WILD, jengi ei ihan syttynyt kostyymeille (iso käsi ainoalle pukeutujalle!) mutta temput oli sitäkin villimpiä. Osallistujia riitti jokaiseen sarjaan yllin kyllin ja fiiliksissä oli laskijoiden lisäksi myös parkkimanageri Matt! "Stoked that people enjoyed the park and also hiked their favourite features in the comp!" hän fiilisteli myöhemmin. Alla kuvakooste päivän tapahtumista by Niko Häggman.

Kauden parhaat (parkki)laskukelit on vasta edessä! Iso-Syötteen parkit pidetään timanttisessa kunnossa kauden loppuun saakka, keskus sulkee 23.4. Tervetuloa laskemaan ja nauttimaan arskasta!

IS Tour GOES WILD tulokset:

Naiset lauta:

1. Katariina Väyrynen

2. Iina Puhakka

3. Katariina Tennilä

Sukset:

1. Veikka Laaksoviita

2. Jonne Kela

3. Kimmo Ilomäki

Lauta:

1. Henri Habib

2. Sami Kallo

3. Roni Aalto