Snowpark uutiset

Iso-Syöte SnowPark avataan lauantaina 20.12!

Iso-Syöte SnowPark avataan lauantaina 20.12!

Leuto talven alku on aiheuttanut päänsärkyä lunta himoavalle laskukansalle. Iso-Syötteellä rinteeseen päästiin jo lokakuussa ja yhtäjaksoisesti marraskuun alusta. Rautaa on rinteessä pidetty jatkuvasti, ja tälläkin hetkellä auki olevassa 2. rinteestä löytyy kymmenkunta obstaakkelia.

On kuitenkin aina ihan eri asia kun päästään ”normi rinteestä” oikeasti parkin puolelle. Parkista avataan ensin alaosa luonnonlumella, ja pakkasten odottelu jatkuu, jotta homma saataisiin kokonaisuudessaan valmiiksi. Tällä kaudella rakentaminen on viivästynyt lämpimän kelin johdosta, pakkasta ei ole Iso-Syötteellä ollut lumetukseen vaadittavaa -5 astetta lähes kuukauteen!

Lauantaina avattavasta parkista löytyy hyndä, reilejä ja pressejä. Lisäksi 2. rinteessä olevat obstaakkelit pysyvät paikollaan. Kakkosessa pallobonkin lisäksi pari pressiä, muutama reili ja viemäriputki. Parkin lisäksi lauantaista auki jo puolet keskuksen rinteistä joten laskettavaa löytyy! Iso-Syötteellä on myös satanut hulluna lunta, joten metsän puolellekin saattaa jo pikkuhiljaa uskaltautua pöllyttämään.☺