Snowpark uutiset

Iso-Syötteellä tarjolla parkkivalmennusta suksilla ja laudalla!

Iso-Syötteellä tarjolla parkkivalmennusta suksilla ja laudalla!

YouthCamp – edistyksennälkäisille harrastajille

YouthCamp on valmennusohjelma yli 8-vuotiaille lautailijoille ja laskettelijoille. YouthCampissa tarkoituksena on viedä freestyletaitoja uudelle tasolle. Ammattitaitoinen vetäjä opastaa uusien temppujen harjoittelussa ja perehdyttää freestylelaskemisen saloihin. Kurssilta on mahdollista saada myös vinkkejä tavoitteelliseen treenaamiseen, jos kisaaminen ja kehittyminen freestylen parissa kiinnostaa. Sopii erittäin hyvin jo parkkia laskevalle sekä vasta-alkajalle. Valmentajana toimii Niko Häggman.

Lue lisää YouthCampistä: https://syote.fi/iso-syote/hiihtokoulu/


Tervetuloa WinterCampille Iso-Syötteelle – Lumilautaliiton järjestämälle talvileirille 3.-6.1.2019

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille lumilautailijoille, ikään, sukupuoleen tai taitoihin katsomatta, kunhan laskijoilla on perustaidot hallussa. Tämä tarkoittaa käännöksiä ja jarruttamista lumilaudalla, sekä ankkurihissin itsenäistä käyttöä. Leirillä on valmennusta, jossa laskijat jaetaan ryhmiin taitotasojen mukaan. Valmennuksen lisäksi leirillä on myös muuta oheistoimintaa alkuiltaisin, mm. laskuleffoja, kehonhuoltoa ja välinehuollon opettelua.

Lue lisää WinterCampistä: https://syote.fi/iso-syote/snowparkit/


Iso-Syötteen alakoululeiri järjestetään 20-25.1.2019!

Leiri on tarkoitettu lumilautaileville, ala-asteikäisille lapsille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi laskijoiksi. Leirin päävalmentajana toimii Mikko Terentjeff. 

Leirillä käydään Syötteen kyläkoulua. Tehtävät sovitaan ennakkoon oman koulun opettajan kanssa. Leirin majoitus, ruokailut sekä iltaurheilut ovat hotelli Pikku-Syötteellä. Iltapäivisin lumilautaillaan Iso-Syötteellä. Hakuaika loppuu 6.1.2019.

Lue lisää alakoululeiristä: https://syote.fi/iso-syote/snowparkit/


Ski Sport Finland Parkkikoulu – Hyppää mukaan freestylekouluun!

Freestyle School Finland on lajiliiton suunnittelema ja tukema freestylekoulu-konsepti (https://www.skisport.fi/Freestyleschool), jota toteuttaa freestylehiihtoseurat ympäri Suomea. Valmentajana toimii Janne Heikura.

Lue lisää ski sportin freestylekoulusta: https://syote.fi/iso-syote/hiihtokoulu/