Snowpark uutiset

LA Air & Style

LA Air & Style

Los Angelesin ja samalla USA:n ensimmäinen Air & Style skaba käydään viikonloppuna. Jenkit ovat osanneet tehdä kilpailusta todellisen spektaakkelin, eikä kyse ole todellakaan enää pelkästä lumilautailusta. Kaksi päiväisessä tapahtumassa on maailman parhaiden lumilautailijoiden ja freestylelaskijoiden lisäksi 18 bändiä jotka esiintyvät kolmella lavalla.  Suuri ihme paikallisille on jo yksistään Californiaan rakennettu (kuusitoistakerroksinen) hyppyri ja "aito" lumi!

Air + Style järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1993, yhteensä kilpailuita on siitä asti ollut  27  kappaletta. Sadattuhannet fanit ovat olleet todistamassa joitakin lajin hienoimmista hetkistä Itävallan Innsbrukissa, Saksan Munchenissä ja Kiinan Pekingissä. Kilpailuissa on nähty aikansa tähtiä mukaan lukien Terje Haakonsen, Kevin Pearce, Travis Rice, Jim Rippey, Ingemar Backman, Stefan Gimpl, David Benedek, Mark McMorris, Sebastien Toutant, Shaun Wite ja tietysti Peetu Piiroinen.

Tiesitkö muuten että Shaun White osti valtaosan Air + Stylen osakkeista muutama vuosi sitten ja on näin tapahtuman pääomistaja? Yksi LA:ssa esiintyvistä bändeistä onkin Shaunin Bad Things-yhtye.

Jännitys on kova sillä Peetu on toisena rankingissa, ensimmäisenä tämän hetken kovin luu; Ståle Sandbech.

Livelähetys alkaa Suomenaikaa lauantaiyönä klo 23, voit katsoa sitä tämän linkin kautta:

http://www.air-style.com/en/watch-live