Snowpark uutiset

Lumilautaliiton Suomi Tourin avausviikonloppu

Lumilautaliiton Suomi Tourin avausviikonloppu

Viime viikonloppuna 28.-29.1.2017 vietettiin Lumilautaliiton Suomi Tourin ensimmäinen kisaviikonloppu, jossa lajeina olivat Slopestyle ja Freeride. Lauantain Slopestylen kisojen aikaan sää oli mitä aurinkoisin ja hienoin, harvinaisen hyvä kisakeli tammikuulle. Kilpailijoita Slopestylessä oli kuutisenkymmentä, ja katsojiakin riitti pitkin päivää. Musiikki, aurinko, huumorintäytteiset juonnot, täydelliset rinteet ja tietenkin vimosen päälle sheipattu parkki antoivat erinomaiset puitteet onnistuneelle kisapäivälle. Meininki ei ollut turhan kilpailuhenkinen, vaan osallistujatkin osasivat ottaa rennosti. Siltikin nähtiin toinen toistaan hienompia temppuja.

Sunnuntaina kisatussa vapaalaskussa osallistujia oli noin puolet Slopestylestä, mutta meno oli hurja ja osallistujilla näytti olevan hauskaa. Onnistuneen kisan merkki siis sekin! Lumilautaliiton Suomi Tour jatkaa matkaansa Vuokattiin, jossa kisaillaan taas Slopestylessä sekä Halfpipessä 11.-12.2.2017.

Iso kiitos kaikille osallistuneille ja etenkin Lumilautaliiton porukalle vahva kädenpuristus ja hatunnosto hyvästä duunista!

Käyhän tsekkaamassa kilpailujen tulokset ja lisää informaatiota Lumilautaliiton sivuilta www.fsa.fi