Snowpark uutiset

Mindy 2015

Mindy 2015

Maaliskuun viimeisenä lauantaina tytöt ottivat haltuun Iso-Syötteen parkit kun Mindyt sessailtiin kolmatta vuotta putkeen. Päivän teemana oli pitää hauskaa, saada uusia laskukavereita ja oppia uutta. Kaikki tämä tapahtui tietysti hyvän musan säestyksellä, kuuntele Mindyn playlista Spotifyssä.

Lähes kolmekymmentä osallistujaa saapui tapahtumapäivänä paikalle lumisateiselle Iso-Syötteelle. Päivä aloitettiin jakautumalla laskuporukoihin, joissa jokaisella oli oma mentori/koutsi ja kourallinen laskukavereita. Ryhmiä koutsaamassa oli ihana Piruliinan lumilautaporukka sekä Iso-Syöte AM teamilainen Aleksi Nevakivi. Tapahtumaa videona ja stilleinä ikuistivat Niko Häggman (tämän jutun kuvat) ja Samu Satomaa.

Tapaaminen Mindy sp.com

Aamupäivä sessailtiin MiniStreetissä, jossa laajasta pressivalikoimasta ja hyppyreistä löytyi jokaiselle suosikki

Indy Mindy sp.com

Börssi Mindy sp.com

Peräkkäin Mindy sp.com

Mindyyn osallistui myös pari suksityttöä, jotka molemmat ylittivät itsensä oppimalla boardit ja spinit dance floorilla!

Treenit Mindy sp.com

Go Time Mindy sp.com

Ainon porukka tsemppasi toisiaan ennen flat downin haastamista :)

Miitti Mindy sp.com

Ja sitten mentiin!

Flatdown 1 Mindy sp.com

Flatdown 2 Mindy sp.com

Flatdown 3 Mindy sp.com

Flatdown 4 Mindy sp.com

Flatdown 5 Mindy sp.com

Yhteinen lounas Romekievarissa oli täydellinen hetki hengähtää ja fiilistellä kaikki aamupäivän aikana opittu. Herkullisen keittolounaan ja Mindyn yhteistyökumppani A Vågelin tuotteiden voimalla sessarit jatkuivat täydellä energialla! Iltapäivällä vuorossa oli laskemista SnowParkin puolella.

Putki Mindy sp.com

Wall Mindy sp.com

Liito Mindy sp.com

Iltapäivä meni hirveällä vauhdilla ja palkintojenjaon aika koitti liian pian! :) Kaikki palkittiin yhteistyökumppaneiden Roxy, Völkl, A Vågel, Soft Soul ja MS Chic tuotepalkinnoilla täytetyillä goodie bageilla. Muutama erikoispalkintokin jaettiin, Kaisa sai sen huimasta kehityksestä:

Kaisa Mindy sp.com

Neljän jälkeen parkkia alas viiletti joukko hymyileviä tyttöjä joiden repuissa taisi palkintojen lisäksi olla uusia kavereita, temppuja ja silkkaa hyvää mieltä. Kiitos huikeista sessareista, ensi vuonna uudestaan!:)

Mindy tiimi sp.com

ps. Mindyn editti tulossa pian!