Snowpark uutiset

Mindy 2016

Mindy 2016

Lauantaina 16.4. Iso-Syötteellä laskettiin tyttöjen ja naisten kesken neljättä kertaa Suomen isoimmassa tyttötapahtumassa Mindyssä!

Tänä vuonna Mindy oli myös osana Suomen Lumilautaliiton uutta Girls on Tour-kiertuetta ja toimi sen päätöseventtinä! Kiertueessa oli Mindyn lisäksi mukana SNL World Snowboard Day  ja SNL Jokanaisen Pipesessarit Talmassa sekä Naisten Vuoro by Piruliina Tornikeskuksessa.

Kiertueen ideana oli laskeminen hauskassa seurassa ja hyvillä mestoilla samalla uusia temppuja oppien. Itsensä ylittämistä, hauskanpitoa ja hymyä, hyvää fiilistä, musiikkia ja lumilautailun fiilistelyä. Mindyssä laskettiin edellisvuosina hyväksi todetulla tyylillä pienemmissä, taitotason mukaan jaetuissa porukoissa, joissa jokaisessa oli oma koutsi/ mentori.

Vetäjinä oli kolmatta vuotta uskomattoman ihana Piruliina tyttötiimi sekä Iso-Syötteen oma valmentaja Mikko Terentjeff. Päivä alkoi harmaassa mutta keväisen lämpimässä kelissä ja hienossa tikissä olevassa MiniStreetissä nähtiin paljon hienoja temppuja, itsensä ylittämistä ja kaverin kannustamista heti aamusta asti. Yhteisesti Romekievarissa nautitun lounaan jälkeen taivas repesi ja aurinko alkoi toden teolla paistaa! Loppupäivän koko vajaa neljäkymmenpäinen naisporukka olikin pelkkää hymyä ja riemunkiljahduksia!

Päivä päättyi yhteiseen kimppahaliin, fiilistelyyn sekä goodiebagien jakoon joiden sisältö tuli Mindyn upeilta yhteistyökumppaneilta: Sinne Store, Nitro, Black Eye, A Vogel, Soft Soul ja MS Chic.

Hovikuvaaja Niko Häggman seurasi naisten meininkiä koko päivän, alla muutama maistiainen. Loput kuvat voit ladata omaan käyttöösi täältä.

Päivä aloitettiin tutustumalla omaan tiimiin:)

Tapahtumaan kuului yhteinen lounas.

Kaikki lajit tervetulleita, mukana myös scoottti.. ja sukset!