Snowpark uutiset

Nipwitzin tarina

Mielettömän hieno ja syväluotaava tarina yhdestä aikakautemme tärkeimmistä laskuporukoista. Juttu kuuluu ehdottomasti jokaisen lajia seuraavan yleissivistykseen. Muukkosen sujuvaa kieltä on ilo lukea ja tekstin kautta tuntee tutustuvansa Nippareihin.

Varoitus: kokonaisuuteen uppoutuu ja aikaa kuluu, sillä yhtään pätkää ei takuulla pysty skippaamaan, eikä kannata! On hienoa miten editit ja leffat sitovat tarinan yhteen ja miten niitä katsoo eri tavalla luettuaan hiukan taustoista. Varsinaista suosikkia klipeistä on mahdoton valita, Brain Massageen päästessä ollaan noustu täysin uuteen stratösfääriin. Ensimmäisen kauden edit 4 on kuitenkin jotain, mitä katsoessa jokainen suomalainen laskuihminen, joka on pohjoisessa keväällä käynyt, hymyilee takuulla. Tästä pätkästä näkyy miten siisti laji meillä on!

Suuret rispektit Nipwitzille joka on selvästi seurannut intohimoaan ja mennyt läpi harmaan kiven monta monituista kertaa pystyäkseen tekemään sitä mikä on oikeasti tuntunut hyvältä. Iso käsi myös jutun kirjoittajalle Arttu Muukkoselle.

Lue Nipwitzin tarina tästä: vapaalasku.com