Snowpark uutiset

Real Snow 2015

Uudet Real Snow editit läsähtivät X Gamesien sivuille eilen illalla! Kuten Instagramiin ja muualle someen laitetuista ennakkoklipeistä pystyi ennustamaan, ovat laskijat kuvaajineen ja taustatiimeineen saaneet aikaan täyttä nannaa valveutuneille katsojille

Mukana skabassa tällä kaudella lautailijalegenda Jeremy Jones, jonka pätkän alun mainosmaisuus suorastaan hätkähdyttää. Onko kyseessä kettuilu ukon pois tiimistään heittäneelle Burtonille, vetäkää  te omat johtopäätöksenne ;) Mies siis kuitenkin selvääkin selvemmin kuuluu nykyään Forumin talliin. Kohta 40 vuotias Jones ei todellakaan ole tipahtanut kartalta vaan editti on erittäinkin tätä päivää, viihdyttävää!

Chris Grenier pätkän kauhuleffamainen tunnelma ja suttuisen sekava editointi (joka tosin tällä hetkellä tuntuu olevan muodissa) ei vakuuttanut SnowPark tiimiä. Povaamme kuitenkin haalarista ensi kauden trendikkäintä laskuasua!

Dan Brisse jatkaa taistoa Real Snowssa, mies on ollut tähän asti mukana jokaisella kaudella ja tuntuu olevan katsojien kestosuosikki. Viime vuonna tuomarit valitsivat hänet toiseksi. Tämän kauden pätkä on kovaa laskemista johon on sekoitettu erittäin kekseliäitä ja näyttäviä spotteja, emme yllättyisi jos jäbä nähtäisiin taas podiumilla.

Kovinta taistelua ennustamme Dylan Thompsonin ja Sebastian Toutantin välille! Toutantin hullussa pätkässä nähdään teknisesti mielettömän taitavaa ja innovatiivistä laskemista. Kilpailuissa paljon aikaansa viettävä Toots on saanut aikaan mielettömän pätkän jossa pääasiassa on lumilautailu. Thompsonin edititti sen sijaan on visuualisesti erittäin viihdyttävä ja spoteilla on todellakin mässäilty

Viime vuosina kisalle on satanut kritiikkiä ja huijaamispuhettakin on ollut ilmassa kun selvästi Jenkkimarkkinoille tähtäävässä kisassa eivät eurooppalaiset ole voittoa onnistuneet napaamaan hyvistä äänestysprosenteista huolimatta. Vuonna 2012 Helgasonin veljeksistä Halldor oli selvässä johtoasemassa yleisöäänissä juuri ennen äänestyksen sulkeutumista, mutta kuinka ollakkaan, hävisi pienellä prosentin kymmenyksellä LouiF Paradiselle (jännä muuten ettei hän ole mukana tällä kaudella). Viime vuonna yleisöäänestys peruttiin huijausepäilyn takia eikä hyvin pärjännyt Eiki päässyt tuomarien podiumille asti, tämä kärvensi Islantilaisen faneja. Katsotaan miten käy tänä vuonna, olisiko Kanadalaisesta Tootsista viemään palkinto Jenkkilästä?

Katso kaikki Real Snow editit ja äänestä tästä

Kuva: Real Snow ESPN