Snowpark uutiset

Samsung Jam Session 2015

Samsung Jam Session 2015

Tänä vuonna Samsung -jamit käytiin komeassa säässä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Kisaajia paikalle saapui reilu 30 ja osa oli tullut paikanpäälle kauempaakin. Kisa-areenana toimi snowparkin yläosa, eli laskijat saivat mahdutettua yhteen runiin kaksi reilitemppua sekä kaksi temppua hyppyreistä.

Ensimmäinen tunti jamiteltiin rennoissa merkeissä ja kisaajat saivat laskea niin monta laskua kisa-areenalla kuin ehtivät. Tunnin jamien jälkeen tuomarit valitsivat jokaisesta sarjasta neljä parasta finaaliin, ja kovan tason vuoksi tuomareiden tehtävä ei ollut helppo. Jameissa nähtiin myös harmittavia kaatumisia, joista pahimman pannut otti Vesa-Matti Kokko, mutta tästä kaatumisesta Vesa-Matti sai kuitenkin mieltä lämmittämään Samsungilta uuden kännykän.

Finaaleissa laskijoilla oli kaksi runia, joista paremman laskun pisteet jäivät voimaan. Päällimmäisenä mieleen jäi Sami Kallon erittäin tyylikäs bs900, josta mies saikin päivän best trick palkinnon ja kotiin viemiseksi siitä Sami sai uuden Samsungin kameran.

Suksi avoin: 1. Arttu Schoderus, 2. Tommi Tyni, 3. Eetu Raappana

Suksi -00 syntyneet ja nuoremmat: 1. Eetu Hietala, 2. Aku Laukka, 3. Verneri Pekkarinen

Lauta naiset avoin: 1. Emma Patja, 2. Katariina Tennilä

Lauta -00 syntyneet ja nuoremmat: 1. Elmeri pekkarinen, 2. Roope Aalto, 3. Roomeo Aalto

Lauta avoin: 1. Aleksi Nevakivi, 2. Sami Kallo, 3. Aku Nevakivi