Snowpark uutiset

Seuraava alakoululeiri järjestetään 28.1-3.2.2018

Seuraava alakoululeiri järjestetään 28.1-3.2.2018

Oletko alakouluikäinen lumilautailija ja haluat kehittyä paremmaksi parkkilaskijaksi?

Syötteellä järjestetään Suomen ainoat lumilautailun alakoululeirit. Nyt haku on auki seuraavalle leirille osoitteessa www.syote.fi/snowparkit

Kuten lumilautailun yläkoululeireillä, alakoululeireilläkin käydään koulussa, lumilautaillaan ja liikutaan monipuolisesti. Tammi-helmikuun leirillä luvassa on paljon monipuolista taitoharjoittelua lumella ja sisätiloissa. 

Kyseessä on kolmas Syötteellä järjestettävä alakoulululeiri, leirin päävalmentajana jatkaa Mikko Terentjeff. Alla lisätietoa leiristä:

Koulu ja majoitus

Leirillä käydään Syötteen kyläkoulua. Tehtävät sovitaan ennakkoon oman koulun opettajan kanssa. Leirin majoitus, ruokailut sekä iltaurheilut ovat hotelli Pikku-Syötteellä. Iltapäivisin lumilautaillaan Iso-Syötteellä.

Mitä leiri maksaa?

Leirin kokonaishinta 470€ sisältää majoituksen, ruokailut, valmennuksen, hissiliput sekä aamu- ja iltaurheilut.

Hakeminen

Täytä hakemus www.syote.fi/snowparkit

Valinta

Hakijoille tiedotetaan valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse.

Valmentaja

Leirin valmentaja Mikko Terentjeff on kansainvälisesti kokenut valmentaja jonka valmennettavia ovat mm. Aleksi Nevaki sekä Eemeli ja Aki-Petteri Iinatti. Mikko toimii parhaillaan Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian nuorten olympiavalmentajana(NOV). Hän on myös valmentanut sekä ala-, että yläkouluikäsiä urheilijoita Uudessa-Seelanninssa, Cardrona High Performance Centerissa. Kaudella 2016 Mikko oli Cardronassa lumilautapuolen päävalmentaja. Mikko on lisäksi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen lumilautakouluttaja sekä täyden pätevyyden omaava lumilautaopettaja.
Mikko vastaa kaikkiin alakoululeiriin liittyviin kysymyksiin mikko.terentjeff@isosyote.com

Lumilautaliitto

Suomen Lumilautaliitto on mukana tukemassa Syötteen alakoululeirejä.