Snowpark uutiset

X Games

Tänä viikonloppuna ollaan saatu nauttia huippulumilautailusta (ja new schoolista) kun talvi X Gamesit ovat olleet vauhdissa Jenkkien Aspenissa, Coloradossa. Vuodesta 1995 järjestetyt kisat ovat lumilautailussa ehdottomasti vuoden tärkein ja arvostetuin tapahtuma. ESPN:n järjestämissä skaboissa ollaankin vuosien aikana nähty paljon läpimurtolaskuja, temppuja ja laskijoita. Historia on ollut tämän vuoden "teemana" kun jokaisella tauolla näytetään klippejä menneistä kisoista.

Tämän kauden uutuus on ollut GoPro follow cam, erittäin hauska kulma katsoa ja vaatii muuten aika paljon myös kuvaajalta!:)

Kohokohtia on tähän mennessä ollut lauta slopestylessä Sven Thorgrenin, Ståle Sandbechin, Mark McMorrisin ja Torstein Horgmon älyttömän siistit ja kliiit runit karsinnoissa. Suomalaisittain upeaa oli, että Peetu selvitti tiensä finaaleihin! Suurin yllätys kaikille oli varmasti viime vuoden tupla-kultamitalistin Max Parrotin tippuminen karsinnoissa.

Kisoja on vielä reilusti jäljellä ja niitä pääsee myös näppärästi seuraamaan, iso käsi Iso-Syöte SnowParkin jengiltä lähteekin Ylelle kisojen ostamisesta ja hyvien asiantuntijoiden hankkimisesta. Katso ainakin nämä:

La 24.1 klo 19:55-22:00 Miesten Ski slope finaali

La 24.1. klo 22:25-0:15 Naisten Ski slope finaali

Su 25.1. klo 18:40- 20:30 Naisten lumilauta slope finaali (Enni!)

Su 25.1. klo 20:25-22:30 Miesten lumilauta slope finaali (Peetu!)

Su 25.1. klo 23:40-1:30 Miesten Ski pipe finaali